De liefde voorbij…

 

liefde-thumbAls je geliefde gevangen blijft in de tijd, komt er dan een einde aan ‘voor altijd’ of gaat het de liefde voorbij? De voorstelling De liefde voorbij… gaat over de ingrijpende veranderingen voor de omgeving van de patiënten met de ziekte van Alzheimer.

De voorstelling kan op verschillende plaatsen worden gespeeld: in theaters, verzorgingshuizen of buurtcentra. De kracht van de voorstelling blijft staan, ongeacht de locatie.

Theaterhart heeft deze voorstelling in samenwerking met het coördinatiepunt Zorg in Zoetermeer ontwikkeld in het kader van de Wereld Alzheimer Dag. De wens van coördinatiepunt Zorg was om een voorstelling te maken om de mantelzorger onder de aandacht te brengen. De voorstelling is door het publiek zeer goed ontvangen en wordt omschreven met termen als ‘prachtig, aangrijpend, bijzonder en emotioneel.’ Gesteund door deze mooie woorden, hopen wij de voorstelling nog vaak te mogen spelen.

Verhaallijn
In deze aangrijpende voorstelling over dementie volgen wij het verhaal van de toekomstige mantelzorger Inge en haar dochter. Stap voor stap komt Inge er achter dat haar leven op het punt staat ingrijpend te veranderen als gevolg van de ziekte van Alzheimer bij haar man.

Ervaringen
”Bedankt voor de tranen.”- Mantelzorger

”De voorstelling heeft mij een beeld gegeven van het proces voordat de patiënt in de zorg terecht kwam. Hierdoor sta ik anders in mijn werk.” – Casemanager

Informeer nu! Bestel nu!