Facebook berichten van Theaterhart:

Theaterhart

Theaterhart is een collectief van theatermakers met een hart voor theater en een hart voor de samenleving. Het collectief ontwikkelt en speelt voorstellingen waarbij maatschappelijke problemen worden aangesneden en besproken. Wij maken theatervoorstellingen en trainingen op maat, zowel op aanvraag als op eigen initiatief. De voorstellingen worden altijd aangeboden met een passend programma, ontwikkelt door dramatherapeuten en dat maakt Theaterhart uniek. Onze voorstellingen hebben een interactief karakter en nemen het publiek mee in het verhaal. We geven door middel van een theaterstuk een beeld van een maatschappelijk thema, waarna het publiek vanuit een gezamenlijk beeld verder kan discussiëren. Lastige onderwerpen worden zo bespreekbaar gemaakt en een groot maatschappelijk bewustzijn gecreëerd.
Theaterhart
Theaterhartmaandag, juli 9th, 2018 at 12:40am
Fijne vakantie allemaal! Laat je inspireren, geniet en ontspan! En speciaal voor onze Theaterhartjes: bedankt voor jullie inzet! Na de zomer zijn wij weer bij jullie terug voor een seizoen vol mooie projecten 💜
.
.
.
#theaterhart #zomer #vakantie #zomerstop #toekomstmuziek
Theaterhart
Theaterhartwoensdag, juni 27th, 2018 at 1:26am
Met bijna 100 voorstellingen Shame&Share sluiten wij dit seizoen af op het fijne @geminicollegeridderkerk ! Wij danken iedereen voor de inzet, het delen en samenwerken 🙏🏻💜🙏🏻
.
.
.
#puberbrein #pesten #delen #jongeren #cyberpesten #theaterhart #middelbareschool
Theaterhart
Theaterhartwoensdag, juni 13th, 2018 at 8:02pm
Vandaag weer 2 voorstellingen @ De Einder!
Theaterhart
Theaterhartwoensdag, juni 13th, 2018 at 7:19am
Vandaag twee hele bijzonder mooie voorstellingen-naprogramma’s mogen beleven op middelbareschool De Einder! Dankbaar voor dit mooie project wat keer op keer, per klas totaal verschillend uitpakt en raakt!
Theaterhart
Theaterhartvrijdag, april 20th, 2018 at 12:47am
Wij zijn er bijnaaaaa klaar voor! Zin in!
Theaterhart
Theaterhartdonderdag, april 19th, 2018 at 9:29pm
Vandaag is de Dag tegen pesten! Zet je in, meld je aan, deel en kom langs vanavond op het CKC! 19.30 uur starten we, hopelijk samen met jou!

https://www.ckc-zoetermeer.nl/default/dagtegenpesten18.html
#dagtegenpesten #stoppesten #jongeren #ouders #mentoren #theaterhart

 

Twitter berichten van Theaterhart: