Facebook berichten van Theaterhart:

Theaterhart

Theaterhart is een collectief van theatermakers met een hart voor theater en een hart voor de samenleving. Het collectief ontwikkelt en speelt voorstellingen waarbij maatschappelijke problemen worden aangesneden en besproken. Wij maken theatervoorstellingen en trainingen op maat, zowel op aanvraag als op eigen initiatief. De voorstellingen worden altijd aangeboden met een passend programma, ontwikkelt door dramatherapeuten en dat maakt Theaterhart uniek. Onze voorstellingen hebben een interactief karakter en nemen het publiek mee in het verhaal. We geven door middel van een theaterstuk een beeld van een maatschappelijk thema, waarna het publiek vanuit een gezamenlijk beeld verder kan discussiëren. Lastige onderwerpen worden zo bespreekbaar gemaakt en een groot maatschappelijk bewustzijn gecreëerd.
Theaterhart
Theaterhartwoensdag, november 22nd, 2017 at 2:25am
Vandaag en morgen zijn wij te gast bij de netwerkbijeenkomst voor professionals: ‘opvoeding vanuit verschillende perspectieven’, georganiseerd vanuit ‘Centrum Jeugd en Gezin Den Haag’. Wij spelen onze voorstelling Shame&Share en geven een kijkje in de online wereld van nu en hoe gaan we hiermee om!
Theaterhart
Theaterhartdinsdag, november 21st, 2017 at 12:33am
“Durf jij je te laten raken en er echt te zijn voor iemand? Zie mij!”

Donderdag 16 november waren wij bij een uitdagend congres: ‘Verborgen aanwezig’. Tot stand gebracht door twee bijzondere mensen Peter Janssen & Violaine Janssen.

Vijf experts namen ons mee in de wereld van pesten, mishandeling en taalontwikkelingsstoornis (TOS). Een mooie verdieping voor Theaterhart, geraakt en geïnspireerd 💜
Theaterhart
Theaterhartmaandag, november 20th, 2017 at 11:32pm
Vandaag zijn de Amateur Musical Awards Gala 2017 in Carré. Welverdiende nominaties voor deze geweldige acteurs en mensen: Jessica Fuchs (beste vrouwelijke hoofdrol - drama). Ties Brunt & Jeroen van Grunsven (beste mannelijke hoofdrol - comedy). We duimen voor jullie en zijn hoe dan ook TROTS! Geniet en heel veel TOI TOI TOI!
Theaterhart
Theaterhartdinsdag, november 14th, 2017 at 6:33am
Vandaag de laatste 'Shame & Share' op het Picasso Lyceum. Wederom een mooie reeks voorstellingen, waar we 240 eerstejaars harten hebben mogen raken. Bedankt!
Theaterhart
Theaterhartzaterdag, november 11th, 2017 at 4:09am
In twee weken 380 leerlingen bereikt in Zoetermeer! En hoe! Met onze voorstellingen ‘Loser!’ en ‘Shame&Share’. Met een warm hart gaan wij het weekend in. Trots op het hele team van Theaterhart, die de wereld een stukje mooier maken door zich in te zetten tegen (cyber)pesten!
Theaterhart
Theaterhartvrijdag, oktober 13th, 2017 at 8:22pm
We sluiten vandaag af met Shame & Share op het #Erasmus College en met een mooi bericht van Zó Zoetermeer.
Wat een prachtige week 💜

 

Twitter berichten van Theaterhart: