Facebook berichten van Theaterhart:

Theaterhart

Theaterhart is een collectief van theatermakers met een hart voor theater en een hart voor de samenleving. Het collectief ontwikkelt en speelt voorstellingen waarbij maatschappelijke problemen worden aangesneden en besproken. Wij maken theatervoorstellingen en trainingen op maat, zowel op aanvraag als op eigen initiatief. De voorstellingen worden altijd aangeboden met een passend programma, ontwikkelt door dramatherapeuten en dat maakt Theaterhart uniek. Onze voorstellingen hebben een interactief karakter en nemen het publiek mee in het verhaal. We geven door middel van een theaterstuk een beeld van een maatschappelijk thema, waarna het publiek vanuit een gezamenlijk beeld verder kan discussiëren. Lastige onderwerpen worden zo bespreekbaar gemaakt en een groot maatschappelijk bewustzijn gecreëerd.
Theaterhart
Theaterhartzaterdag, januari 20th, 2018 at 1:30am
Opnamedag ‘Liever niet’
Theaterhart
Theaterhartdonderdag, januari 18th, 2018 at 4:19am
LIEVER NIET! Mannen op hakken, klip in het haar en GAAN! Voldaan, het was weer een vruchtbare repetitiedag!
Theaterhart
Theaterhartzaterdag, januari 13th, 2018 at 1:16am
Vandaag de aftrap van ‘LIEVER NIET!’
Een project van Theaterhart i.s.m CKC&partners.
Vanaf februari 2018 in het theater voor alle groep 8’ers van Zoetermeer! 💜
Theaterhart
Theaterhartvrijdag, december 8th, 2017 at 8:25pm
Vandaag alweer onze laatste voorstellingen @ONCclouslaan. 14 klassen hebben Shame&Share mogen ervaren. Eerlijke (soms heftige) verhalen en pure reacties maakte het compleet! Bedankt!
Theaterhart
Theaterhartzondag, november 26th, 2017 at 3:15am
Dankbaar voor dit mooie bericht over onze voorstelling Loser! op de Daltonbasischool De Springplank.
Theaterhart
Theaterhartzondag, november 26th, 2017 at 3:08am
Afgelopen donderdag (23-11-'17) mochten wij kennis maken met Stichting DOEN en Stadsambassade Zoetermeer. Een waardevolle masterclass van Patrick van Gils over; "Hoe je jouw initiatief beter presenteert en hoe je een goede pitch neerzet!" Heel nuttig!

Daarnaast prachtige initiatieven gehoord, zeer inspirerend en fijn om steeds meer samenwerkingsverbanden te zien en ontdekken in en rond Zoetermeer. ‘Samen maken we de wereld een stukje mooier!’

 

Twitter berichten van Theaterhart: