Loser!

Een interactieve voorstelling tegen pesten, over pesten voor leerlingen van groep 7 op de basisschool. In het dynamische naprogramma biedt Theaterhart handvatten omtrent sociale omgang.

Loser! - Informatie

Loser! is speciaal gemaakt voor groep 7, primair onderwijs. Het is een interactieve voorstelling in de klas. Vier acteurs spelen direct in op de belevingswereld van de leerlingen en laten vanuit verschillende perspectieven ervaren hoe pesten daadwerkelijk voelt.

 

Na de voorstelling volgt een naprogramma waar de leerlingen zelf gaan ondervinden wat zij kunnen doen tegen pesten. Spelenderwijs delen de leerlingen hun ervaringen en worden ze bewust gemaakt van hun eigen gedrag. 

 

De kinderen krijgen de kans om hun eigen ervaringen te delen en elkaar tips te geven. Door scènes terug te pakken uit de voorstelling bieden wij de kinderen handvatten.

 

 

Loser! - Verhaallijn

Liz is een heel normaal meisje. Zij gaat goed om met alle kinderen uit haar klas. Op het moment dat zij Julius wilt helpen met zijn huiswerk, lijkt het alsof de hele groep zich opeens tegen haar keert.

Het pesten neemt steeds ergere vormen aan en haar moeder begint zich zorgen te maken. Liz gaat steeds minder graag naar school… Houdt het pesten ooit nog op?

Rollen: 
Chris / Liz - Gepeste
Mike / Chantal - Meeloper
Julius / Julia - Pesten
Moeder Julia
Moeder Liz
Juf

 

Heb je interesse in deze voorstelling?

Via onderstaand formulier kun je meer informatie aanvragen over Loser!

Je vraag is verzonden.
Hartelijk dank voor je interesse!
Er gaat helaas iets mis. Probeer het later nog eens.
Doelgroep
Groep 7
Duur
90 minuten
Locatie
In de klas
Groepsgrootte
De klas
Prijs
Op aanvraag

Beoordelingen

Fantastische voorstelling, en ontzettend waardevol. Een les waar de kinderen en leerkracht met regelmaat op terug kunnen komen om de sfeer in de klas te verbeteren.

Leerkracht - IKC Klimboom

Vind het een zeer betekenisvolle les. Kinderen werden uitgedaagd anders te denken te kijken naar de achtergrond rond pest gedrag.

Leerkracht - De springplank

Zelf ben ik ook erg gepest en na het zien van de voorstelling kon ik mijn verhaal delen. De kinderen uit mijn klas waren er toen echt voor mij! Ik werd heel erg gesteund en andere kinderen wisten nu hoe ze mij konden helpen.

Leerling - De baanbreker